Sol's

SOL’S - dla wszystkich, którym zależy na kolorze w restauracji

Marka odzieżowa SOL’S ma swoje korzenie we Francji. Już od 1991 roku zajmuje się profesjonalnym projektowaniem i produkcją odzieży przeznaczonej dla branży gastronomicznej oraz reklamowej. Przywiązanie do wysokiej jakości wytwarzanych produktów w połączeniu z nad wyraz korzystną ceną pozwoliły firmie zdobyć liczne grono wielbicieli w lokalach gastronomicznych na całym świecie. Każda odzież marki SOL’S trafiająca do naszego sklepu internetowego SPART posiada wszelkie niezbędne certyfikaty bezpieczeństwa (ISO 9001:2008, OEKO - TEX® STANDARD. Tkaniny wraz z technologią ich wytwarzania w żaden sposób nie zagrażają środowisku naturalnemu.

SOL’S - oferta odzieżowa dla restauratorów z duszą

Swoją ofertę SOL’S kieruje już do najmłodszych wielbicieli gotowania. Wśród propozycji naszego sklepu internetowego znajdziecie m. in. fartuszki dziecięce na regulowanych klamerkach. To właśnie dzięki ich stosowaniu wiele dzieci może odkryć w sobie prawdziwą pasję do gotowania i tworzenia własnych smaków od podstaw. Klasyczne polo damskie i męskie, zapinane na małe guziki przy szyi zamówić można w klasycznych krojach i bogatych rozwiązaniach kolorystycznych. Nawet po wielu praniach barwy zachowują swoją naturalną intensywność. Polary na chłodniejsze dni wykonane zostały z delikatnych w dotyku, miękkich materiałów o wysokiej odporności na mechacenie. Błękitne koszule z białymi kołnierzykami dla pracowników dopełniają francuskiej elegancji i cieszą się powodzeniem wśród restauratorów z niemal całego świata. Pasują do wszystkich gatunków spodni i spódniczek. Marka SOL’S nie ucieka przed współczesnym zastosowaniem kolorów przy obecnie zmieniających się trendach, dzięki czemu prezentuje najszerszą paletę barw spośród wszystkich producentów, z którymi do tej pory przyszło nam współpracować. Specjaliści zatrudnieni w tej firmie zgodnie stwierdzają, że nie ma dla nich rzeczy niewykonalnych, a nieszablonowo projektowana odzież gastronomiczna pozwala danemu przedsiębiorstwu restauracyjnemu wyróżniać się na tle innych, co w rezultacie stanowi prostą drogę do sukcesu!